Interesse in
Parc Verde?

Vastgoed

Stienstra

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouw-woningen in het middensegment.

De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag én morgen speelt in de Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Stienstra heeft voor jou een ruim aanbod van huurwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Jouw woonwensen staan bij ons centraal.

Je kunt op werkdagen van 09.30 - 17.30 uur contact opnemen met Patrick Kuijper, Rayonmanager Nieuwbouw bij Stienstra 045-5638300.

Patrick Kuijper
Patrick KuijperRayonmanager Stienstra
Enthousiast? Zin om in Parc Verde te komen wonen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul vrijblijvend het interesseformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

Vragen over de huurwoningen en/of 
huurappartementen? Lees dan onze FAQ!

Bekijk FAQ

Huurwoning- of appartement?

Kies hieronder je gewenste woning

Interesse

Huurappartementen

Interesse in een appartement in Parc Verde - Helmond? De verhuur is gestart. Klik op de button en vul het interesseformulier in!

 

Vul het formulier in
Slogan: Live your best life.

Vragen of opmerkingen?

Je wilt dat wij contact met jou opnemen? Geen probleem.

Vul hieronder het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je interesse in een woning? Gebruik dan de aanvraag-formulieren op de pagina van de woningen of appartementen. 

Uw gegevens

Uw vraag