Wonen in
Helmond

Helmond

Wonen in Parc Verde

In Parc Verde heb je de ruimte. Ruimte om lekker te leven, om te spelen en op te groeien. Ruimte voor jezelf en je toekomst vorm te geven. En, als je kinderen het nest hebben verlaten, heerlijk te genieten van de vrijheid op een fantastische plek. Hier hoef je nooit meer weg. 

Veel groen in de wijk, autoluwe straten, in de nabijheid van alles wat je nodig hebt. Winkels en onderwijs (basisschool tot voortgezet onderwijs), sport en gezelligheid, een centrale ligging ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer. Naar je werk, naar school of naar naar je club, je hebt het allemaal in je buurt.

Parc Verde is letterlijk een ‘groen park’ met haar ligging in het Groene Hart van Helmond: Park Goorloop en natuurgebieden Warande en het Groot Goor liggen in je achtertuin!

Ligging

Parc Verde

Over ‘centraal gelegen’ gesproken… Dat is Parc Verde letterlijk. Het plan ligt in Helmond West, in het gebied tussen de Mierloseweg en Kasteelherenlaan. Nog mooier: het ligt in het Groene Hart van Helmond, aan het Park Goorloop.

Dat betekent dat je in een paar minuten per fiets in de gezellige binnenstad bent met alle winkels, restaurants en terrasjes en dat je direct de natuur inloopt. Park Goorloop en de natuurgebieden Warande en het Groot Goor liggen namelijk om de hoek.
Met de auto ben je in 1 minuut op de snelwegen A270 en N270 en het centrum van Eindhoven ligt op 15 minuten rijden. Reis je met de trein? Binnen 10 minuten ben je met de fiets op NS-station Helmond.

Supercentraal toch?

Parc Verde

Het plan

Op Parc Verde worden 67 grondgebonden woningen en 41 appartementen gerealiseerd. Van koop tot huur in verschillende prijsklassen voor uiteenlopende doelgroepen. Ons deel van het plan Parc Verde bestaat uit 29 huurwoningen en 18 huurappartementen in Helmond West.

De ontwerpers van dit plan hadden een duidelijk uitgangspunt: Parc Verde moet een heerlijke plek worden om te wonen. Een fijn woonklimaat en kwaliteit stonden dan ook centraal tijdens het ontwerpproces. 

De woningen en de appartementen kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit. Veel licht, een eigentijdse, stijlvolle keuken met alle apparatuur en een heerlijke badkamer met stijlvol en hedendaags sanitair en tegels. Een pvc-vloer op de begane grond en 1e verdieping - die je als eerste huurder zelf kiest! - zorgt voor strakke basis waarop je je eigen thuis vormgeeft. De vloer-verwarming zorgt voor een comfortabele temperatuur. Voel je lekker thuis!

Parc Verde

Voorzieningen

marker zorg.svg

Zorg

Elk medisch specialisme vind je in Helmond. Van huisarts tot ziekenhuis. Diverse medische centra liggen in verschillende wijken van de stad. Geen zorgen, alles is op een paar minuten afstand te bereiken. 

marker school.svg

Onderwijs

Van peuter tot puber, Helmond heeft elk niveau onderwijs. Van basisschool tot voortgezet onderwijs.

marker winkelen en vrije tijd.svg

Winkelen & vrije tijd

Voor je dagelijkse boodschappen ga je in de buurt naar de verschillende supermarkten. Wil je gezellig shoppen, dan ben je zo in de binnenstad van Helmond. Dit is ook de plek voor een gezellige avond uit. Naast het genieten van het goede leven, wil je ook lekker fit blijven. Wat jouw sport ook is, Helmond heeft een breed aanbod aan sportclubs, sportscholen en verenigingen. 

marker mobiliteit.svg

Mobiliteit

Vanuit Parc Verde ben je zo op je plaats van bestemming! 

  • 8 minuten per fiets naar de binnenstad
  • 10 minuten per fiets op het NS-Station van Helmond
  • 1 minuut op de autosnelwegen
  • Paar minuten lopen naar de prachtige natuur